Grattis Sofia!

Grattis Grattis Grattis min kära granne, nu även hon fått lämna tonårslivets glada dagar =) Hoppas att du får en underbar dag med massa fina presenter!

Första advent idag med, men den lilla julkänslan som fanns här förra helgen med snö o kyla är ju som bortblåst nu... Regn och rusk är det dagens väder bjuder på. En riktig tråksöndag med andra ord.. har inga speciella planer för dagen, blir väl en promenad om en stund och sen ska jag tvätta! Annars blir det bara att ligga framför tvn! Känns extra tomt utan Stephan idag, men snart är vi iallafall inne på sista veckan...längtar så tills på lördag när han kommer hem igen :)

Sofia 20 År

20 Års fest för Brottsjö

Igår var det 20 års fest för Brottsjö som gällde, så hon hade hyrt gemensamhetslokalen nere på vår botten våning.. skönt när man har så nära till och från festen :)
Mycket presenter fick hon och så hade hon bakat en jätte god jordgubbstårta!

Kvällen bjöd väl på det mesta... Blev en sväng till kåren, men tog inte lång tid tills vi alla var tillbaka här i huset igen..Men blev en riktigt rolig kväll och vilket resultera i att denna dag är en seg en..! Men blev väckt av att älsklingen ringde imorse.. så skönt att få höra hans röst, har ju inte gjort det på över en vecka.. Men han har det bra därborta på andra sidan jorden, men jag tycker allt att en veckas semester är mer än nog... vill ju ha han hemma hos mig igen =) hann inte prata så mycket för är ju svindryrt att ringa därifrån, men samtalet gjorde ändå min dag! :)

Nu sitter jag och väntar på att min kusin ska komma hit så ska vi dra och äta lite bakismat nånstans... magen kurrar förfullt just nu! Sen blir det vidare till Emma där det ska vara förfest... men tror jag skippar kvällens drickande, jag får ta och agera chaufför istället =)




Smilla 1 År

Nu känns det som att vintern har kommit, va 10 minus grader ute när jag vakna imorse... brrr, och snö är det ju med! Skulle verkligen inte ha nåt emot att befinna mig där stephan är just nu.. han och Alex åkte ju till Thailand i fredags! Måste nog erkänna att jag är lite avundsjuk hehe... Tråkigt att vara ifrån han så lång tid med ju, 15 dagar :(... men man får försöka hålla sig sysselsatt så att tiden går fort!

Igår jobbade jag ett pass extra på jobbet för vi ligger efter, men det känns alltid mycket lättare att jobba på lördagarna, så lugnt och skönt på jobbet då! Efter det så åkte jag hem till Laxå för jag skulle på julmiddag hemma hos stephans familj! Hans bror Johan åker ju till Afghanistan på måndag så det var avskedsmiddag för han... Såå gott med julmat =)

Ska snart ta mig ner till Rast Punkt med för att kolla om det finns några biljetter kvar till julshowen den 20e, hoppas det för då ska jag köpa en så att Stephan också kan följa med =) Men skjuter lite på det för det känns inte så lockande att gå ut i den här kylan...

Sen i eftermiddag blir det 1års kalas, Smilla som har blivit så stor =) ... Och efter det blir det att åka hem till örebro o kolla på alla söndagsprogram med Brottsjö... Och efter det är det väl bara att ladda för ännu en ny arbetsvecka... fick ju föresten förlängt på jobbet med... så skönt så nu har jag till sista mars!



Farsdag

Farsdag idag, så nu på kvällen har jag, borsan och emelie vart hemma hos pappa och fikat =) så har vi planerat in en utlandsresa i augusti 2012... ja varför inte vara ute i god tid? hehe... ne men Carina fyller 50 då, så då har  de redan planerat att de ska bjuda med oss barn och barnbarn på en resa .. men är ju aldrig fel att ha nåt att se fram emot hehe =)
Så fick jag, brorsan o emelie för oss att vi ska gå på julshowen i laxå den 20 december med... ska bli riktigt kul! Hoppas på att stephan bestämmer sig för att följa med han också! Blir mycket julmat den helgen för på fredagen ska vi till karslunds herrgård med jobbet på julbord!

Men annars har helgen vart lugn, i fredags var det myskväll med tjejerna, men blev en ganska tidigt hemgång för jag skulle jobba extra på lördagen... fin fint med lite extra pengar... tråkigare att helgen blir så kort! sen på kvällen kom stephan hem fast han hade helgtjänst, så det blev en helmysig kväll =) Synd bara att han va tvungen att åka tillbaka redan vid 5 morgonen därpå...! men bättre att ses lite än inte alls! och nu är det ju inte ens en vecka kvar tills han muckar... Ska bli så skönt att få ha han hemma igen =) men det återstår väl o se för hur lång tid det blir innan han ska iväg på nya äventyr...


 
Pappa och Måns

En lugn helg!

Har vart en lugn och skön helg... hade ledig fredag så då var jag först iväg och klippte mig och färgade håret, sen drog jag vidare till hallsberg och hämtade upp Carro för att dra vidare till Kumla för ne lunch.. .trevligt trevligt =)
Sen var det att åka tillbaka till laxå och kvällen spenderades med Stephan...
Och det var med han jag var med resten av helgen.. På lördagen åkte vi in till örebro och grattade tesan som fyller på  torsdag, och på vägen hem stannade vi på coop forum, då var väl klockan halv 9 och det var bara vi i heela affärn, nästan kusligt att gå där haha.. Sen blev det hem till han och äta årets första skinmacka framför casino royal... inte dumt det =)

Idag har det också bara vart lugnt, en lång sovmorgon och vid 14 kom hans mormor och morfar över på middag! Blev nån dansk skinkstek, och så fick jag äntligen smaka på hans mormors omtalade gräddsås, och den förtjänade verkligen alla hyllningar jag hört om den :)
Nu sitter jag hemma hos mamma igen och älsklingen har åkt tillbaka till lumpen :( Hatar den känslan man har så här på söndagar när han precis åkt tillbaka, och nästa helg har han helgtjänst med så nu ses vi inte förens när han muckar om 2 veckor...!  Men det är sjukt va fort tiden har gått egentligen, minns det som igår när han skulle rycka in...!  Och det var ju 10 månader sen nu, men vi har klarat oss igenom det.. trots allt man hörde om det stora procenttalet förhållanden som tar slut under lumpentiden...! Så nu återstår det bara att se vad det blir för ny utmaning som vi kommer stå inför?!...

Men nu är det sovdags snart då.. är ju ett tidigt förmiddagspass som gäller imorgon!

RSS 2.0