Världens längsta dag!

Vaknade kl 05.30 imorse, svårt att somna om då jag skulle infinna mig på intervju på AlfaPac kl 8.
Var min första riktiga intervju, vilket kändes lite nervöst eftersom det var Produktionschefen + 3 st till som skulle vara med på den. Men det gick bra och besöket avslutades med rundvandring.
Känns som att jobbet är svårt att lära sig, var bara en massa stora maskiner överallt, och eftersom jag ska ingå i en personalpol så måste jag ju lära mig alla avdelningar. Men förhoppningsvis är det lättare än vad det ser ut =)

Efter intervjun ringde jag och väckte caarry. Vi skulle ta oss in till stan för lite julhandel, fast som alltid blev det mest till mig själv! =) Vi lunchade även med kimpan på La Baguette, trevligt var det!
Men när vi strosade runt på stan i kylan så ringde Uniflex och frågade om jag ville jobba redan inatt, så det kan man ju inte tacka nej till. Känns lite tufft att gå ut och jobba inatt vill jag lova, har ju aldrig gjort det förut. La mig lite på eftermiddagen för att sova med snurrade mest bara runt så jag gav upp efter en timman. Natten får helt enkelt gå som den går.

Så önska mig lycka till för nu börjar jag bli lite nervös. Ska iallafall kolla på Bonde söker fru nu, sen är det dags att gå ut i kylan igen. Hoppas verkligen att det bara var inatt jag skulle jobba, men lät som att det även kunde bli helgen och då är det ju 12-timmarspass som gäller. Men det visar sig!  Man ska väl va glad för att få jobba, men det är ju alltid skönt med en mjukstart =)

RSS 2.0