Dan före julafton

Ja då var det dan före julafton nu då, va tiden går fort... december har bara sprungit iväg, har vart fullt upp hela tiden..Så nu ska det äntligen bli skönt att njuta av lite jul ledighet =)

Sitter hemma hos mamma nu och tar det lugnt =) åt lite julmat till kvällsmat och nu sitter vi bara och myser i soffan! Väntar på att Stephan ska ringa så jag kan åka till han o sova, han har ju nämligen sitt årliga julmys med peter och alex...Hoppas på att det inte blir allt försent, börjar bli riktigt trött och ändå e klockan bara 21...

Julafton kommer iallafall att firas hemma hos Stephan med hans familj, och med min familj blir det på juldagen, först hos mamma sen vidare till pappa.... Så då blir det fullt upp för på kvällen ska det ju bli utgång med =) ... vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men det löser sig nog! 
Och i mellandagarna blir det att packa klart för att sedan flytta i helgen, har ju äntligen fått tag i en lägenhet =) ... så nu ska jag bli laxåbo igen haha... men det känns inte så hemskt som det låter =) Har ju ändå familj o pojkvän här så... Längtar verkligen efter den nya lägenheten, ska bli så kul att få bo på en större yta, så man kan köpa o inreda lite mer :)
Så får hålla tummarna på att jag får den snart, beror lite på när den blir färdigstädad, men hoppas på innan nyår!

Så det kommer vara fullt upp den kommande veckan, o sen är det ju nyår... få se vad som dyker upp då?

Men god jul =)


RSS 2.0