Kalas hos Systeryster

Oj var en lååång arbetsdag idag, kom i säng så sent igår kväll för min bil skulle lagas...
och förhoppningsvis ska den väl fungera nu =)

Efter jobbet var det bara hem och byta om för idag fyller syster 29 år...oj oj bara 1 år kvar till 30! Men det var iallafall kalas ikväll o det bjöds på kvällsfika/mat... fick gulaschsoppa och sen kladdkaka till efterrätt :)
och nu är det inte så långt kvar tills det är min dag heller, knappt 2 veckor...sen fyller man den helt obetydliga åldern 21 haha..!

Men nu är det sovdags för mig! Godnatt!


20 Års partaj för Tina

Igår var det 20 års partaj för tina som gällde! Blev en riktigt bra kväll!
Det lektes lapplek,norsk kareoke coh sifferlek... Och jag kan ju säga att de inte är så lätt att sitta bakom sara eller tina...vilka virrpannor de är haha =) ... Men det blev mycket skratt!
Efter det drog vi vidare till en annan förfest men där blev vi inte allt för långvariga..
Ringde istället till Taxi och poppade på högsta volym in till stan och Pitcher´s där vi mötte upp massa andra =) 
 
Kvällen bara svischade förbi och den avslutades som vanligt på bk...! Fick bli nattbuss hem, hade ju länge tankar på att nappa på sannas förslag om att hyra ett rum på elithotell, men det är ju faktiskt skönast att vakna upp hemma!
Sov så gott som hela bussresan så den gick riktigt fort och busschaffuören fick väcka mig o stephan på station i laxå!  haha... sen var det bara hem o decka i sängen!

Var ganska segt imorse, men nu börjar det allt bli bättre! fast det betyder ju att jag snart måste ta tag i det där med städningen, har skjutit på det hela helgen! Men idag är det väl dags att dra ett ryck! Annars blir det nog ganska lugnt idag, kanske tar en sväng hem till mamma och leker lite med mina systerbarn, om man nu orkar ta sig ut i det här vädret!

Men tack för igår allihoppa och grattis igen tina =)


 



Shoppingdag!

Nyss hemkommen från en shoppingtur med carro =)
Blev en heldag som började på biltema och systemet, och sen vidare till marieberg!
Hittade en fin skjorta och tröja sen lite annat smått och gott..Hälsade på Emma på vero moda..
Och så lunchade vi med kimpan, frasse o samme!
Så skönt med ledig fredag, man hinner med så mycket... så blir lite tråkigt att gå över till dagtid nu, men vi får kanske byta o jobba eftermiddag nån vecka då och då iallafall! Om man nu får behålla jobbet vill säga...hm.. bara att hålla tummarna!

Nu ska jag snart åka hem till mamma och hälsa på lite, sen blir det mys med stephan, laga lite gott och dricka vin =) .. blir en perfekt fredag det här! =)
Och imorgon blir det fest för Tina som fyllt 20 år!
Verkar som att det här kommer bli en bra helg =)

2 Mars

haha jaa vart ska man börja nu då.. evigheter sen jag skrev nu igen ju..! Men kan väl kort sammanfatta branäs med att det var en kanon helg =) Så roligt att bara komma iväg och hitta på nåt =) Så roligt att nästan alla tjejer kunde följa med, inte så ofta man får en hel långhelg med eliten :P

Den här helgen har gått för fort som vanligt.. I fredags var vi ute med jobbet, först var vi på Pitcher´s och käka, sen drog vi vidare till strömpis.. blev en lyckad kväll =) Var lite segare i lördags så jag bestämde mig för att hoppa över utgången med tjejerna.. Men åkte iallafall iväg till emma på kvällen för lite förfest! Var ju tvungen att kolla in hennes och Oscars lägenhet... sååå fin, vill också bo större så man kan fixa i ordning lite =)
Tjejerna var det iallafall riktigt drag på i lördags haha... så de fick nog en riktigt rolig kväll!

Och igår var det kalas för stephans bror johan som fyllde 25 år i veckan.. smörgåstårta bjöds det på... inte dumt det inte =) Efter det blev det mest bara lugnt... blev mest bara att kolla på datan för jag har börjat kolla på how I meet your mother nu... har sett en del avsnitt men inte allt i följd... så nu har man 4 säsonger att titta på.. ska bli kul =)

Jobbar eftermiddag nu så ska snart ta och åka.. men det är bilar som har parkerat för min bil hela dan idag.. :S... så måste nog gå över till hyresvärden nu o kolla om bilen tillför nån av de... annars blir det lite svårt att ta sig till jobbet!

RSS 2.0