28 oktober

Sitter hemma hos mamma och ola nu, ska lämna min bil här så ska de försöka fixa den åt mig! Ska låna deras till jobbet idag istället så blir att sova hemma i laxå i natt! Men hoppas att de får ordning på min bil snabbt, tråkigt at behöva bo hemma när man har en egen lägenhet :) Har ju bara den till årsskiftet, så hoppas verkligen att jag får tag i en ny så jag slipper flytta hem igen, men måste ju lösa sig med jobb först, svårt att ha en lägenhet om man inte har några pengar till hyran...!
Men det fixar sig förhoppningsvis =)

Nu blir det att kolla på ett one tree hill avsnitt och sen bär det iväg till jobbet igen!

Helgen

Godmorgon!

Då har man gett sig på det här med bloggandet igen nu då, har ju gjort det en gång tidigare men då hann det bara bli 2 inlägg innan jag gav upp det hela, så hoppas på att det går bättre den här gången.

Helgen har vart kanon, i fredags var det fest hemma hos bror och emelie och det blev en jätte bra kväll med massa prat, lekar och kareoke! På lördagen blev det en repa på stan med Linda innan det var dags att fara hem till Laxå. Tillbringade eftermiddagen hos pappa och Carina där mina systerbarn Måns och Smilla befann sig, som förövrigt är världens goaste ungar!, men full rulle var det. De har vart barnvakt åt de i två veckor snart då Camilla och Andreas är iväg på bröloppsresa i Las vegas.

På kvällen åkte jag hem till älsklingen som hade permision från lumpen för att han hade vart i stockholm hela dagen! Hann knappt ses innan han skulle tillbaka till lumpen igen, men antar att 1 timma är bättre än ingen alls :) Längtar så tills nästa helg då han äntligen ska få vara hemma så vi kan ses en hel helg. Det har man inte vart bortskämd med den sista tiden..

Och igår stallde vi om klockan, skönt att få en timma extra men desto jobbigare att det blir mörkt så himla tidigt nu, är verkligen inget fan av den här mörka höstperioden! Så fort det blir mörkt går jag ju in i nån slags dvala och orkar inte göra så mycket mer än lata mig framför tvn. Så det är väl skönt att man jobbar eftermiddag nu i veckan så man får njuta av dygnets ljusa timmar =)
Men igår bytte jag och Ola till vinterdäck på min bil, och sen var det att va med Sara och Carro heela dagen o kvällen, Sofia var också över här o kollade på film och ensam mamma söker o.s.v.! Blev en väldigt mysig kväll och mina galningar till vänner åkte inte härifrån förens vid 1!

Men nu ska jag ta tag i dagens bestyr, och snart är det dags för veckans första arbetsdag igen!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0