Försov mig för första gången!

Dålig start på dagen idag, försov mig, för första gången i mitt liv!
Vaknade och kände mig helt utvilad, reagerade på att de var så ljust och undrade över om inte klockan skulle ringa snart,
...då va klockan 06.41 och jag som börjar 06.30..! Då blev det fart, borstade tänder och packade ner matlådan i väskan.. och 07.06 stämpla jag in på jobbet... rekord tid för mig =) ..
Så blir till att jobba in det imorgon, men det gör inget för det är ändå kortdag imorgon inför långhelgen..ska bli skönt :)

I helgen var det utgång med tjejerna som gällde, var på förfest hos karolina, sen vidare till frimis!
Så mysigt på förfesten när man kunde sitta ute..älskar det här vädret =) Kort kommer upp i helgen,
för mitt internet fungarar inte hemma, så just nu är jag hos mamma och lånar datan =)
Dessutom gick min kamera sönder i lördags, tappade den på dansgolvet så nu måste jag köpa ny..
känns som så onödiga pengar men man vill ju gärna ha en kamera :)..

Igår mötte jag upp emma, elin, jenny och sofie på en shoppingrunda på marieberg, men som vanligt hitta man ju inte det man var ute efter..! Kanske blir en tur till stan i helgen, länge sen man gick där!

Nu ska jag snart cykla hem, har vart uppe vid elljusspåren och sprungit idag med efter jobbet, så nu kan man känna sig lite duktig. Så skönt att komma ut i skogen när det är sånt här väder...så ska ha som mål att ta mig ut ett par gånger i veckan nu :)

Samtal från Spanien =)

Idag har jag vart duktigt och storstädat hela lägenheten..
så skönt efteråt när allt är rent och fräscht runtomkring en =)
Och nu ska jag snart ta och lägga över alla mina kort o.s.v. på stephans hårddisk,
min data har blivit så seg på sista tiden så måste nog ta tag i att formatera om den eller nåt sånt snart..!
Är ju sånt man alltid bara skjuter på! Så kvällen får väl ägnas åt det!

Har iallafall vart en lugn och skön helg, och helgens höjdpunkt var ju att min kära vän Caarry ringde ifrån spanien igår..
Så skönt att höra att hon och Sara hade det bra! =)
verkade vara fullt ös där nere och jag måste erkänna att jag blev riktigt avundsjuk...
vill ju också åka iväg på nåt kul äventyr :)
Jag skulle iallafall hälsa till alla andra här hemma ifrån dem =)

Hoppas att Sofia har det bra på sitt nya äventyr med, har ju inte hört nåt ifrån henne men det är väl
fullt upp så här i början...! =)


18 april

Sitter ute i solen hos mamma, helt underbart skönt =) Var iväg och köpte glassar som vi har mumsat i oss, och sen blir det nog till att grilla!

Men nyss ringde stephan och sa att han var påväg intill karlskoga lasarett, han hade tydligen fått nått skit i ögat...antar att han har svetsat rost...! han hann inte säga så mycket, men jag hoppas att det går bra och att det inte är nåt allvarligt :(
Så nu är det väl bara att sitta här och vänta på att han ska höra av sig igen!

Vi var iallafall iväg på bio igår, såg män som hatar kvinnor...en riktigt bra film, men boken var ju ändå hundra gånger bättre! men så brukar det ju vara...
Håller på och läser den andra boken nu, så man får väl längta tills de kommer ut på film på tvn...tror det skulle vara i oktober och november  =)

Nä nu ska jag åka och köpa tändvätska...Trevlig helg!

15 April

Idag var jag iväg och besiktade bilen, och den gick igenom..sååå skönt!
Hade verkligen inte nån lust att lägga ner en massa pengar  på bilen just nu!
Vill ju kunna spara till en utlandsresa i sommar :)

Nu är det dags att laga mat så man har en matlåda imorgon,
så kommer väl stephan hem snart med, en vecka ifrån varandra känns alldeles för långt..
så ser fram emot en myskväll i soffan! =)

Marieberg med Linda

Sista lediga dagen idag = Ångest
Vet ju att det känns okej när man väl är på jobbet imorgon, men varför ska man alltid få den här känslan när helgen är över..? kanske är dags att byta jobb?

Idag har jag iallafall vart på marieberg med Linda! Min mp3 har blivit helt konstig på sista tiden så nu bestämde jag mig för att köpa en ny, så blev en orange nano ipod... så fin! Så nu är det bara att lära sig hur det här med iTunes fungarar.. men det kan ju inte vara allt för svårt! :)
Men nu måste jag försöka hålla lite i pengarna, har blivit lite förmycket shopping på sista tiden!

Efter marieberg åkte jag hem till mamma, för brorsan och emelie skulle komma över på kvällsmat, mysigt att träffa de och emelies mage har blivit riktigt stor nu =) Undra om det blir en wilma eller vincent? =)


Påsk

Nu var det allt för länge sen jag skrev, måste försöka skärpa mig..
Speciellt nu då Sofia, Carro och Sara har lämnat Sverige, då är det ju riktigt bra med bloggen så man kan ha lite koll på vad som händer i varandras liv! :)

Sofia åkte alltså till Turkiet i fredags och igår åkte Sara och Carro till Magaluf, kommer bli väldigt tomt här hemma i Sverige utan dem, men tiden brukar ju gå fort... så man får hoppas på det nu med!
Men vet att alla tre kommer få en riktigt rolig upplevelse, så nu sitter man bara och väntar på att man ska få höra nåt ifrån de så man kan vara säker på att de har det bra :)

Är ju påskledigt nu med och det är så himla skönt att få vara lite långledig, speciellt när det är sånt här kanon väder. Älskar det!
Har tillbringat den mesta av helgen hemma hos mamma där jag legat i solen och haft det skönt, är helt inne i min bok så timmarna bara springer förbi när man ligger där..! Och igår kom ju smilla och måns över utklädda till påskgumma och påskgubbe, de är så söta dem där två! Och nu är det ju inte så himla långt kvar tills man ska få bli faster heller =)

Resten av ledigheten blir bara lugn, är ju ensam hemma nu då Stephan har åkt upp till Sälen över påsken med alex och hans familj... Känns lite tomt, första gången jag sover själv sen jag flytta in här...
Men det går bra, kan nog bara nyttigt att få sakna varandra ibland =) .. Men nog längtar jag tills han kommer hem! Och är ju lite smått avundsjuk, är nog riktigt härligt att åka skidor när det är sånt här väder! =)






 


RSS 2.0