Branäs nästa =)

Äntligen helg... efterlängtat det vill jag lova! Så tråkigt på jobbet nu.. har blivit så lite att göra så nu känns det verkligen definitivt att det inte blir någon förlängning efter sista mars.. o nu känns det faktiskt mer som att vi till och med kanske blir uppsagda innan det!
Så tråkigt, vill ju ha råd att bo kvar i min lägenhet.. trivs kanon bra här.. Och det verkar ju inte lätt att få tag i ett nytt jobb i dessa tider :/
Men det är väl bara att hoppas på det bästa!

Stephans mamma och pappa har  vart här idag för att kolla på lägenheten, så hade de med sig en stor smörgåstårta som vi fikade på.. mums mums! 
Och nu ska jag snart ta en sväng hem till mamma!
Ikväll blir det inflyttningsfest hos elin.. ska bli kul att träffa alla tjejer =)

Och imorgon blir det bio igen, tredje gången nu på drygt en vecka haha.. Så imorgon blir det Benjamin buttons otroliga liv, hoppas verkligen att den är bra för den är ju riktigt lång!

Verkar ju som att det blir branäs nästa helg med, ska bli riktigt roligt! Torsdag till söndag blir det väl som gäller..
Så se upp i backarna =)


25 januari 2009

Har som vanligt gått en evighet sen jag skrev nu, men har inte haft nåt internet sen jag flyttade in i nya lägenheten, men nu har jag äntligen fått igång det, så förhoppningsvis ska jag bli bättre på det här med bloggandet framöver =)

Ja det har ju vart jul o nyår, flytt, trysil och en massa annat så det har vart fullt upp den sista tiden... trysil var underbart och jag hade blivit lite duktigare på skidorna i år iallafall.. och nu verkar det som att vi brudar förhoppningsvis kan ta oss iväg upp till branäs om två veckor och hälsa på annie..  Ska bli riktigt roligt och så får man ju öva på sina färdigheter i backarna lite till hehe...

Igår var vi på förfest hos Brottsjö, måste säga att jag saknar min granne =) ... Blev en kanonbra kväll som slutade på pitchers.. Idag är man så där tråkigt söndagsseg...Blir bara att slappa framför tvn..kolla handbollen o sen nån film ikväll..!  Man måste ju försöka komma i säng i tid med för det är ju en ny förmiddagsvecka som gäller nu.. helgerna går alltid för fort :/.. känns inte som att man ens hinner hälften av det man vill.. hade ju tänkt baka idag men det får bli nån dag i veckan istället =)

Nu är det handboll som gäller!
 

Jag och therese   

RSS 2.0