Flyttdag!

Nu var alla stora saker flyttade då, så nu är jag bosatt hemma hos mamma igen.
Kändes så sorgligt förut när jag var i lägenheten för att hämta lite kläder och det ekade när man gick i rummen :/
Har ju bott själv nu i över ett år, så det blir verkligen en omställning. Men förhoppningsvis vänjer man sig fort..
Och jag kan ju alltid åka till Stephan i Filipstad så det känns lite som att vi bor själva igen :)

Nu är det mest massa småplock kvar i lägenheten.. Har ingen aning om vart jag ska göra av allt?
Sen det värsta av allt, städningen... ser inte fram emot det vill jag lova. Så jag vet ju att jag har och göra i veckan iallafall.
Men ska hinna med lite roligt också. Blir att hälsa på dem gamla arbetskamraterna på Nolato, fika med tjejerna och så blir det en shopping dag med! =) Blir farligt nu när man bor hemma igen och mamma kommer märka så fort man köper någonting nytt!

Nu ska jag ta mig en dusch och sen försöka fixa i ordning lite mer här innan man äntligen ska få slå sig ner framför tvn. Har vart en lång dag idag, och 1 timma längre är den ju med. Men hoppas att alla haft en bra helg, för det har iallafall jag haft! =)


Världens godaste chokladmousse

Va mycket gott man får äta på jobbet! Igår när jag kom dit serverades det oxfile, med mos, en god sås och sallad. Inte varje dag man äter det så det känns ju ganska lyxigt. Lite senare på kvällen så fick jag smaka på en vit chokladmousse som jag gått och spanat på ett tag hehe. Den var så sjuuuukt god :) Undrar just om dem har hemliga recept där? =) men kvällen gick fort och jag kom iväg hem redan vid halv 12. Vilket är skönt, fast kanske inte det bästa för min plånbok? Det är ju då jag går minus på att jobba, och så borde det ju inte va. Det svenska A-kassa systemet är väl helt enkelt ingen hit.

Nu ska jag snart iväg på middag hos Stephans farmor som fyller år idag. Efter det blir det full fart hem till Carro där det väntas en myskväll med tjejerna! Bra dag idag :)


Packa,packa,packa..

Så var man igång med allt packande nu då. Den riktiga flytten styrs imorgon eller på söndag!
Har nog inte riktigt förstått än att jag inte kommer bo kvar i min fina lägenhet så länge till. Känns konstigt.
Men det blir nog ganska bra nu hos mamma iallafall, ska bo i källaren nu istället så, så då får jag ju mer plats för mina grejer. Blir som en liten minilägenhet fast utan kök, men kylskåp har jag ju haha :)

Det svåra nu är ju att veta vad jag ska packa, har packat dem flesta kökssakerna nu men annars känns det bara som "Det kan jag ta sen". Men jag har ju lägenheten till nästa lördag, så allt smått och städningen kan jag ju ta i veckan sen.

Ska iväg och jobba sen ikväll med, men är såå omotiverad. Känns som att jag har massa saker att göra här hemma. Och det här med helgjobb på kvällen är nog inte riktigt mig grej. Men är ledig imorgon iallafall så det är skönt, så man får lite tid till att träffa tjejerna. Fast hade ju gärna vart med dem ikväll på idolmys. Inte sett en enda veckofinal än :/ Är nog lika bra att jag lägger ner det där med idol.

Nu måste jag ta tag i packandet igen! Hoppas ni har en bra helg! =)

Ålandskryssning

I helgen var det Ålandskryssning med familj och respektive, så vi blev ett härligt gäng på 17 st.
Åkte med bussen ifrån hallsberg vid halv 12, och sen fick man inte gå på båten förens 17.15..
så det var lite lång väntan. Men den fördrev vi med pokerspel och en massa prat.

Tråkigt nog fick man ju inte köpa någon alkohol i Taxfree på utresan, dåligt påhitt.
Men vi hade tagit med oss lite hemifrån så det styrdes förfest i min och Stephans hytt.
Riktigt roligt blev det med alla våra knäppa regler i hej knekt.
Allt blev lite i fel ordning för efter förfesten skulle vi äta middag, så alla blev ju ganska så sega efter det.
Men vi styrde förfest två så vi kom igång igen och sen var det party och dans hela natten lång!

Natten avslutades med en resorb så jag mådde relativt bra dagen efter, bara trött efter två nätter med lite sömn. Blev en lugn andra dag med massa mat och mys.
 
När vi skulle gå av båten så gick vi förbi en kvinna som var så himla full. Hon låg precis där alla skulle gå och hennes vänner försökte föjäves ställa henne upp. Usch va pinsamt, till slut hade iallafall tre stycken fått bära iväg henne. Väl på bussen hörde vi av ett par att hon hade blivit tagen vid 8 på kvällen innan av vakterna och då förmodligen hamnat i flyllecellen. Då måste det ju verkligen va nåt fel på en om man börjar dagen efter man har blivit släppt med att dricka sig så full?!.. Pinsamt!


Jobbcoach!

Igår var jag till Uniflex för mitt första Jobbcoachmöte. Det var mestadels information och tips om hur man ska skriva cv och personligt brev. Så nu fick vi läxa tills nästa vecka att skriva våra och ta med dit. Känns alltid lite jobbigt när nån annan ska läsa vad man skrivit, men min jobbcoach verkade väldigt trevlig. Så kan ju vara bra att få respons och hjälp så man får ett bra cv som i slutändan kanske kan leda till ett jobb! :)

Efter det blev det en snabbtur på Marieberg men kom bara hem med en ny hårspray och ett torrschampoo, men nog så dyrt blev det ändå :/
Resten av dagen spenderades med anna, vi hyrde film Dumpa honom men kan ju inte påstå att den var speciellt bra.

Idag är det ett underbart höstväder så kom nyss hem från en promenad. Har vart duktig och putsat fönster idag med, och börjat rensa och slänga inför flytten. Måste ju börja packa nästa vecka och det känns verkligen inte kul. Får försöka tänka på att jag sparar pengar, och förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan jag kan flytta igen :)


Amano

Då var de två arbetsdagarna på Amano avklarade, och fler kommer det nog att bli, ska jobba på fredag iallafall, lördagen var jag tvungen att tacka nej till eftersom vi ska på ålandskryssning då med la familia.
Men det gick bra att jobba och det var härliga arbetskamrater, men nackdelarna är väl tyvärr att det mestadels bara kommer vara jobb fredagar och lördagar och då kvällstid! Tråkigt att behöva avstå det sociala livet jämt, samtidigt som man inte riktigt kan tacka nej till jobb när man är arbetslös!
Får ta det som det kommer helt enkelt, dricksen är ju skön att få iallafall..på två arbetade dagar blev det nästan 600 kr rätt ner i fickan :)

Har annars vart en lugn helg och har njutit av att få vara med stephan! I fredagsnatt när jag kom hem från jobbet med världens spänningshuvudvärk så hade han suttit uppe och väntat på mig, och gullig som han är så masserar han mig tills huvudvärken släpper och jag somnar..kärlek! =)
Så det som har saknats i helgen är mina tjejer, och inte får jag träffa dem nästa helg heller! Men vi ska iallafall ses nån förmiddag nu här i veckan så det ska bli kul!

Så nu ska jag bädda ner mig och börja läsa tredje boken i twilightserien, vilken kärlekshistoria! Läs dem! :)

Jobba i helgen.!

Så ska man få jobba lite nu i helgen då! Johans tjej Emmy ringde nyss och frågade om jag kunde jobba fredag och lördag kväll. Så snällt av henne att tänka på mig så man kan ju självklart inte tacka nej till jobb.
Men ändå svider det lite, har ju verkligen sett fram emot den här helgen. För på fredag skulle vi alla träffas på Relaxen, och på lördag var det ytterligare en kväll med vännerna där planerna var att kolla på Sverige-Danmark matchen och sen dra vidare ut på stan.
Känns så tråkigt att missa allt det, men men det är väl bara att bita ihop och tänka på att det är bra att få komma ut och jobba lite igen =)


Middagsmys ikväll!

Sista dagen på helgen idag, och helgen har vart mycke bra!
I fredags var det bowling och mat som gällde med de gamla arbetskamraterna.
Vart en riktigt rolig kväll, och jag kom faktsikt tvåa i bowlingen (av 16st) så det tyckte jag var duktigt =)
Men det vart en lugn kväll för mig för jag hade ju tagit bilen dit, fast visst blev jag sugen på att festa loss med dem andra.
Men nu slapp jag iallafall må dåligt på lördagsmorgonen så då var det riktigt skönt!

Igår var det födelsedagskalas och sen var vi hemma hos mamma eftersom dem skulle gratulera stephan.
Efter det var det bara en mysig hemmakväll med pizza, tv och läsning som gällde för mig och stephan.
Vi båda håller på att läsa twilightböckerna nu, han på engelska medans jag håller mig till dem svenska bäckerna.
Det värsta är ju att han snart har läst ut tredje boken och jag nyss börjat på första, så är lite rädd för att han ska avslöja en massa för mig :)

Idag blir det idolrepriser och ikväll ska vi tjejer ut och äta middag! Ska bli så mysigt! =)


RSS 2.0