En lugn helg!

Har vart en lugn och skön helg... hade ledig fredag så då var jag först iväg och klippte mig och färgade håret, sen drog jag vidare till hallsberg och hämtade upp Carro för att dra vidare till Kumla för ne lunch.. .trevligt trevligt =)
Sen var det att åka tillbaka till laxå och kvällen spenderades med Stephan...
Och det var med han jag var med resten av helgen.. På lördagen åkte vi in till örebro och grattade tesan som fyller på  torsdag, och på vägen hem stannade vi på coop forum, då var väl klockan halv 9 och det var bara vi i heela affärn, nästan kusligt att gå där haha.. Sen blev det hem till han och äta årets första skinmacka framför casino royal... inte dumt det =)

Idag har det också bara vart lugnt, en lång sovmorgon och vid 14 kom hans mormor och morfar över på middag! Blev nån dansk skinkstek, och så fick jag äntligen smaka på hans mormors omtalade gräddsås, och den förtjänade verkligen alla hyllningar jag hört om den :)
Nu sitter jag hemma hos mamma igen och älsklingen har åkt tillbaka till lumpen :( Hatar den känslan man har så här på söndagar när han precis åkt tillbaka, och nästa helg har han helgtjänst med så nu ses vi inte förens när han muckar om 2 veckor...!  Men det är sjukt va fort tiden har gått egentligen, minns det som igår när han skulle rycka in...!  Och det var ju 10 månader sen nu, men vi har klarat oss igenom det.. trots allt man hörde om det stora procenttalet förhållanden som tar slut under lumpentiden...! Så nu återstår det bara att se vad det blir för ny utmaning som vi kommer stå inför?!...

Men nu är det sovdags snart då.. är ju ett tidigt förmiddagspass som gäller imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0