Farsdag

Farsdag idag, så nu på kvällen har jag, borsan och emelie vart hemma hos pappa och fikat =) så har vi planerat in en utlandsresa i augusti 2012... ja varför inte vara ute i god tid? hehe... ne men Carina fyller 50 då, så då har  de redan planerat att de ska bjuda med oss barn och barnbarn på en resa .. men är ju aldrig fel att ha nåt att se fram emot hehe =)
Så fick jag, brorsan o emelie för oss att vi ska gå på julshowen i laxå den 20 december med... ska bli riktigt kul! Hoppas på att stephan bestämmer sig för att följa med han också! Blir mycket julmat den helgen för på fredagen ska vi till karslunds herrgård med jobbet på julbord!

Men annars har helgen vart lugn, i fredags var det myskväll med tjejerna, men blev en ganska tidigt hemgång för jag skulle jobba extra på lördagen... fin fint med lite extra pengar... tråkigare att helgen blir så kort! sen på kvällen kom stephan hem fast han hade helgtjänst, så det blev en helmysig kväll =) Synd bara att han va tvungen att åka tillbaka redan vid 5 morgonen därpå...! men bättre att ses lite än inte alls! och nu är det ju inte ens en vecka kvar tills han muckar... Ska bli så skönt att få ha han hemma igen =) men det återstår väl o se för hur lång tid det blir innan han ska iväg på nya äventyr...


 
Pappa och Måns

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0